SZENVEDÉLYÜNK A CSOKOLÁDÉ
ÉS CÉLUNK A TÖKÉLETES CSOKOLÁDÉ MEGALKOTÁSA

A chocoMe-nél szenvedélyünk a csokoládé, és célunk a tökéletes csokoládé megalkotása. Hogy mit teszünk ennek érdekében? Most elmeséljük!

A 2010-ben alapított márkánknál - minden egyes termékünket a legnagyobb elhivatottsággal és szakértelemmel készítjük. Budapesti manufaktúránk 30 fős csapatával napról napra a legmagasabb minőségre törekszünk, amit a szenvedély és az alázat, a páratlan minőségű, kizárólag felsőkategóriás alapanyagok, és a folyamatos innováció tesz lehetővé.

Büszkék vagyunk arra, hogy csokoládéink saját manufaktúránkban, egytől egyig kézzel készülnek, és minden évben kiemelkedő eredményekkel mérettetnek meg a legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyeken. Számos alkalommal választottak minket a legjobbnak. Emellett hatalmas megtiszteltetés, hogy jelenleg már 28 országban vagyunk jelen , közel 100 fajta termékkel, több, mint 1000 partner üzletben szerte a világon.

Célkitűzésünk, hogy minden egyes doboz csokoládénk a legmagasabb minőségben érjen célba és tegye boldoggá a vásárlóját: akkor is, ha a szomszédos utcába indul, és akkor is, ha a világ másik felére!