MárkánkchocoMe

A chocoMe-nél szenvedélyünk a csokoládé, és célunk a tökéletes csokoládé megalkotása. Hogy mit teszünk ennek érdekében? Most elmeséljük!

A 2010-ben alapított márkánknál - minden egyes termékünket a legnagyobb elhivatottsággal és szakértelemmel készítjük. Budapesti manufaktúránk 30 fős csapatával napról napra a legmagasabb minőségre törekszünk, amit a szenvedély és az alázat, a páratlan minőségű, kizárólag felsőkategóriás alapanyagok, és a folyamatos innováció tesz lehetővé.

Büszkék vagyunk arra, hogy csokoládéink saját manufaktúránkban, egytől egyig kézzel készülnek, és minden évben kiemelkedő eredményekkel mérettetnek meg a legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyeken. Számos alkalommal választottak minket a legjobbnak. Emellett hatalmas megtiszteltetés, hogy jelenleg már 28 országban vagyunk jelen , közel 100 fajta termékkel, több, mint 1000 partner üzletben szerte a világon.

Célkitűzésünk, hogy minden egyes doboz csokoládénk a legmagasabb minőségben érjen célba és tegye boldoggá a vásárlóját: akkor is, ha a szomszédos utcába indul, és akkor is, ha a világ másik felére!Szenvedély, alázat, tanulás

Alapítónk, Mészáros Gábor 2009-ben csöppent bele a csokoládé világába, azóta számos oktatáson, továbbképzésen, és kakaóbab-szüreten vett részt a világ minden táján, a legnagyobb mesterektől tanulva. Izgalmas utazásairól és a csokoládé iránti elhivatottságáról itt olvashattok bővebben.


Kiváló alapanyagok

A tökéletes csokoládé páratlan minőségű alapanyagokat követel: ezért használjuk a francia Valrhona, Michel Cluizel, Cacao Barry és a belga Callebaut csokoládégyártó vállalatok 100% kakaóvaj tartalmú, felsőkategóriás csokoládé alapanyagait, és ezért szerezzük be a különböző feltéteket válogatott német, olasz és francia beszállítóktól.

Számos termelővel személyes, közvetlen kapcsolatot ápolunk, legyen szó manduláról, mogyoróról, pisztáciáról: a leghíresebb, olasz termőterületek szüretein mi magunk is több alkalommal megfordultunk és kivettük a részünket a munkából.

Innovatív manufaktúra

A minőségi alapanyagok megléte önmagában nem eredményezne tökéletes csokoládékat: ehhez szükséges csokoládékészítőink elhivatottsága, szakértelme és szeretete is… Valamint az, hogy ezek a csokoládék kivétel nélkül kézzel készüljenek, a nagyüzemi gyártási folyamatokat mellőzve.

Innovatívnak lenni számunkra nem törekvés, hanem eszköz: csapattagjaink rendszeres továbbképzése, és az új technológiák felkutatása és használata biztosítja a chocoMe folyamatos fejlődését, és azt is, hogy a nemzetközi csokoládé versenyeken évről évre újabb és újabb díjakat hozhassunk el.

Szakmai elismeréseinkről részletesen itt olvashatsz!

chocoMe a világ körül

A chocoMe jelenleg közel 30 országban található meg, több, mint 1000 partnerüzletben. Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a világ számos repterét kiszolgáló Heinemann cég egyedüli magyar termékként választott minket arra, hogy külföldi reptereken is feltegyen minket polcaira. Emellett néhány kulinárisan fejlett ország – például Tajvan vagy Omán – saját chocoMe bolttal is dicsekedhet.