A chocoMe Atelier a világhírű chocoMe kifinomult, de mélyen professzionális testvére, amely szigorúan a kakóbabtól a tábláig terjedő termékekre összpontosít, szemben a chocoMe-vel, amely kézzel-, kiváló minőségű csokoládé couvertúrákból készített díjnyertes drazséinak, táblás- és töltött csokoládéinak köszönhetően vált nemzetközileg ismertté.
Mindkét márka ugyanazt a célt tűzte ki maga elé: a tökéletes csokoládé megalkotását. Ennek eszközei a szenvedély, az alázat, a legmagasabb minőségű alapanyagok – beleértve az etikusan beszerzett babokat és az egzotikus fűszereket –, valamint a folyamatos innováció mind a tudás, mind a technológia terén.
Büszkék vagyunk arra, hogy csokoládéink kézzel készülnek manufaktúránkban, és minden évben rangos díjakat hoznak haza a legfontosabb nemzetközi csokoládé versenyekről. Az is nagy megtiszteltetés, hogy 28 országban, közel 100 féle termékkel, több mint 1500 partnerüzletben lehetünk jelen világszerte.
Szenvedély, alázat, tanulás
Az utóbbi évtizedben Gábor különböző mesterkurzusokon, és számos kakaóbabszüreten vett részt a világ minden táján, ahol a legjobbaktól tanulhatott. Néhány régió, ahol megfordult: Venezuela, Nicaragua, Costa Rica, Grenada, Panama, Jamaica, St. Lucia.
Minőségi hozzávalók
Csokoládé készítőnk azért vállalta ezeket az utazásokat és képezte magát folyamatosan, mert mindvégig volt egy álma: babból csokoládét készíteni, a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával. Ezért ápol szoros kapcsolatot a gazdákkal és termelőkkel, és ezért használ etikusan beszerzett, termőterület szelektált kakaóbabokat olyan farmokról, amelyek közül többet személyesen is meglátogatott. Kedvenc vidékünk kétségkívül a venezuelai Aragua régióban található Empresa Campesina Chuao terroir. Gábor izgalmas utazásairól és a csokoládé iránti elkötelezettségéről bővebben ide kattintva olvashat.