Kedves Csokoládérajongó!
Örömmel jelentjük, hogy működésünk 15. évében megalkottuk a chocoMe
Atelier testvérmárkáját, ami a csokoládékészítés szakmai csúcsára, azaz a bean
to bar folyamatra épül.A kakaóbabtól a csokoládéig tartó csokoládékészítési
eljárás majd egy évtizedes utunk célállomása, egyben az autentikus
csokoládékészítés legmagasabb szintjének kezdete is. Az Atelier csokoládék a
legmagasabb minőség és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk
kézzelfogható bizonyítékai, amivel az a célunk, hogy új mércét állítsunk fel a
csokoládéiparban. Ehhez a világ legkülönlegesebb genetikájával és
kiemelkedően gazdag ízvilággal rendelkező kakaóbabjait hoztuk el Budapestre
az egzotikus és buja esőerdőkből, hogy aprólékos feldolgozásukkal
bemutathassuk az egyes babok egyedi ízjegyeit és aromaprofilját. A
legcsodálatosabb pedig az az egészben, hogy egy‑egy ilyen kóstolásnál olyan
ízeket is érezhetünk, amiket eddig még soha, és ehhez pedig mindig jól jön egy
szakértő “túravezető”.
Indulnak a kóstolószeánszok!
Mészáros Gábor chocoMe alapító / chocolatier és csapata úgy gondolták,
hogy a bean to bar csokoládék semmihez sem fogható, különleges ízeit,
illatait, textúráit és jellegzetességeit csokoládékóstolók keretein belül
mutatják be a Nagyérdeműnek, ami exkluzív élményt és remek
szórakozást kínál az érdeklődőknek. A továbbiakban szűkkörű, meghitt
kóstolószeánszokat rendezünk, ahol a csokoládékészítés legizgalmasabb
kulisszatitkaiba vezetünk majd be Titeket, emellett felfedjük a
professzionális csokoládékóstolás összes rejtelmét is. A szeánszok
interaktívak és játékosak lesznek, ahol minimum öt érzékszervünk vesz
részt a kóstolásban! Lehetőségetek lesz megismerni a teljes
csokoládégyártási folyamatot, illetve megkóstolhattok többféle
különleges alapanyagot. Ha Te is megismerkednél példának okáért a
yuzuval, a iyokannal, a japán panko morzsával, a wasabis szezámmaggal,
vagy házon belül liofilizált különlegességeinkkel, akkor köztünk a helyed!