FILOZÓFIÁNK

bab

Tevékenységünk középpontjában a minőség áll. Sokféle kakaóbabot vásárolunk, amelyeket ízprofiljuk összetettsége, nyomonkövethetőségük és fizikai jellemzőik alapján választunk ki. Az elkötelezettségünk azonban túlmutat a beszerzésen, a lehető legtöbb termőhelyre személyesen is ellátogatunk, hogy különleges babokat szerezzünk be, biztosítsuk a minőségellenőrzést, és megértsük a regionális sajátosságokat, beleértve a területek történelmi hátterét is. Szoros partnerséget alakítunk ki termelőinkkel, amelyet a tisztelet, a bizalom és az átláthatóság jellemez.


Csokoládéink kizárólag a legkiválóbb minőségű kakaóbabból és bio nádcukorból készülnek, anélkül hogy vaníliát, lecitint vagy tartósítószereket adnánk hozzájuk. Mindössze némi kakaóvajat használunk a viszkozitás finomhangolásához, amennyiben szükséges. A prémium, termőterület szerint szelektált kakaóbab beszerzésével és aprólékos feldolgozásával képesek vagyunk kiemelni az egyes babok egyedi ízjegyeit.


Elutaztunk többek között a legendás venezuelai Chuao kakaófaluba is, ahol Chloé Doutre Roussel kakaóspecialista és Maria Fernanda Di Giacobbe, a híres venezuelai csokoládékészítő és séf vezetésével mélyültünk el a kakaótermesztés és a bean to bar elméletének és gyakorlatának rejtelmeiben.