Mészáros Gábor chocoMe alapító / chocolatier és csapata úgy gondolták, hogy a bean to bar csokoládék semmihez sem fogható, különleges ízeit, illatait, textúráit és jellegzetességeit csokoládékóstolók keretein belül mutatják be a Nagyérdeműnek, ami exkluzív élményt és remek szórakozást kínál az érdeklődőknek. A továbbiakban szűkkörű, meghitt kóstolószeánszokat rendezünk, ahol a csokoládékészítés legizgalmasabb kulisszatitkaiba vezetünk majd be Titeket, emellett felfedjük a professzionális csokoládékóstolás összes rejtelmét is. A szeánszok interaktívak és játékosak lesznek, ahol minimum öt érzékszervünk vesz részt a kóstolásban! Lehetőségetek lesz megismerni a teljes csokoládégyártási folyamatot, illetve megkóstolhattok többféle különleges alapanyagot. Ha Te is megismerkednél példának okáért a yuzuval, a iyokannal, a japán panko morzsával, a wasabis szezámmaggal, vagy házon belül liofilizált különlegességeinkkel, akkor köztünk a helyed!
Csokoládékóstoló szeánszokat a nyári időszakban nem tartunk de hamarosan felkerülnek a Szeptembertől elérhető dátumok.
Ettől függetlenül az ajándékutalványok bármikor megvásárolhatóak, hiszen továbbra is beválthatóak lesznek bármely őszi, vagy téli időpontra.